GENERALE
  PENTRU ELEVI
  PENTRU PROFESORI
  DIVERSE
UTILE - GENERALE


Imnul Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” Vaslui


Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui
Informatii despre proiecte educationale sau concursurile si activitatile educative desfasurate in judet, hotarari, comunicate de presa, detalii despre legislatie subsecventa Legii Educatiei Nationale si multe alte informatii legate de procesul educational din judetul nostru... toate pe website-ul Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui.

DETALII
Ministerul Educatiei
Informatii despre actele normative subsecvente Legii Educatiei Nationale, metodologii, norme metodologice, regulamente, etc.

Detalii despre examene si concursuri, olimpiade scolare, informatizare, proiecte si alte activitati desfasurate sau incurajate de minister.

DETALII
Portalul SEI
Sistemul Educational Informatizat (SEI) este un program complex initiat de Ministerul Educatiei si Cercetarii in anul 2001 pentru sustinerea procesului de predare-invatare in invatamantul preuniversitar cu tehnologii de ultima? ora?. Programul SEI contribuie la democratizarea sistemului educational prin atingerea obiectivelor la toate nivelele sistemului educational si sprijina formarea continua a cadrelor didactice si dotarea unitatilor scolare cu tehnologie moderna.

DETALII


  Scoala Gimnaziala 'Dimitrie Cantemir', Vaslui    © 2013 by tesalut.ro
CONTACT    PROGRAM & VACANTE    INSCRIERI    ADMIN