GENERALE
  PENTRU ELEVI
  PENTRU PROFESORI
  DIVERSE
UTILE - ELEVI


Regulament intern
La baza alcătuirii prezentului Regulament, se află dispozitiile Legii nr. 53/24 ianuarie 2003 Codul Muncii, Decretului pentru promulgarea Legii Codul Muncii nr. 68 / 24 ianuarie 2003, publicate in Monitorul Oficial nr.72/5 februarie 2003, cu modificările si completările ulterioare, Contractul Colectiv de Muncă la nivel de ramură invătămat, Legea 128/1997 - privind Statutul Personalului Didactic - modificată si republicată, Legea nr. 477 din 8 noiembrie 2004 - privind Codul de conduită al personalului contractual din autoritătile si institutiile publice, Legea 319/2006 securitătii si sănătatii in muncă, precum si alte prevederi cuprinse in legislatia actuală.

DETALII
Biblioteca Virtuala
Biblioteca Judeteana "Nicolae Milescu Spatarul" Vaslui va pune la dispozitie sute de carti in format electronic.

O intreaga biblioteca la doar un clic distanta. Puteti citi cartea preferata sau puteti studia o alta in fata calculatorului, tabletei sau telefonului dvs.

Va dorim o lectura placuta!

DETALII
Dictionarul Explicativ al Limbii Romane
DEX online transpune pe Internet a peste 30 de dictionare de prestigiu ale limbii romane iar accesul si utilizarea proiectului DEX online este gratuita. Reprezinta efortul a peste 200 de voluntari si este bazat pe cele mai noi volume publicate in acest domeniu, cel mai important fiind DEX '98.

DETALII
Calificativ.ro
Calificative date profesorilor de catre elevi si parinti. Pune la dispozitie intr-un mod neoficial informatii utile, moduri de recreere si evenimente din domeniul invatamantului.

Materiale didactice, planificari, subiecte la diverse examene, teste pentru profesori si multe altele.

DETALII


  Scoala Gimnaziala 'Dimitrie Cantemir', Vaslui    © 2013 by tesalut.ro
CONTACT    PROGRAM & VACANTE    INSCRIERI    ADMIN